Ascultăm şi alocăm timpul necesar pentru a înţelege

Acasă > Coordonatori > Oana Lupu

Oana Lupu este Partener in cadrul Fine Law, avand o experienta semnificativa in drept comercial si dreptul muncii.

Oana a fost implicata in proiecte importante, precum fuziuni si achizitii, reorganizari de societati, asocieri in participatiune, dar si in alte acorduri de asociere, ocupandu-se de intreaga varietate de aspecte juridice derivand din astfel de proiecte. In acelasi timp, Oana are o experienta considerabila in dreptul muncii, in special in tratarea aspectelor juridice privind relatiile de munca in contextul proiectelor de fuziuni si achizitii, restructurari si reorganizari de companii, transfer de intreprindere, vanzari de companii si externalizare de servicii, concedieri colective, due diligence.

Oana reprezinta atat clienti romani, cat si straini din diverse industrii, precum outsourcing, retaileri de moda, IT & C, energie regenerabila, FMCG.

Oana s-a alaturat echipei Fine Law ca Avocat Junior in anul 2012, capatand experienta in drept comercial, dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal si a devenit Avocat Senior in anul 2016.

In afara biroului, Oana este mare amatoare de lectura, cinema, dulciuri si probabil petrece mult prea mult timp citind bloguri de moda si calatorii.

Noutăţi