Noutati

Acasă > Noutati > Articole

Iulian Patrascanu va preda cursul de Business Ethics in cadrul programului de Master in Business Services, organizat de Academia de Studii Economice

18 Octombrie 2017 / Scris de PATRASCANU IULIAN / Imprimaţi articolul

Iulian Patrascanu, Partener Senior in cadrul Fine Law | Patrascanu si Asociatii, sustine in toamna 2017 cursul de Etica Afacerilor (“Business Ethics”) in cadrul programului de Master in Business Services, organizat in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, in colaborare cu ABSL (The Association of Business Service Leaders in Romania). Aceasta face parte din angajamentul său pe termen lung de a crea și promova o cultură a conformității în România.

Competențele legale, profesionalismul, cunoștințele de specialitate, înțelegerea afacerilor și experiența excelentă a celor 21 de ani de activitate în domeniul juridic și de afaceri reprezinta o solida baza profesionala, pe care Iulian o va folosi pentru a transmite studenților viziunea sa asupra principiilor și standardelor de etica în afaceri și promovarii comportamentului adecvat al afacerilor, cu un impact decisiv asupra rezultatelor finale ale companiilor, care ar trebui să desfășoare operațiuni și activități etice, cu cel mai înalt nivel de integritate și în conformitate cu cerințele legale și de reglementare.

Folosind exemple practice din mediul de afaceri, Iulian Patrascanu va ajuta studenții să înțeleagă mai bine conceptul de "Etică în afaceri".

Programul de masterat Business Services a fost desemnat castigatorul sectiunii “Best academic program of the year” in cadrul galei Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2017.

Primul semestru din cadrul acestui Master se va numi „Essentials of Business Services Outsourcing” și va include cursuri de Industria serviciilor pentru afaceri, Etica Afacerilor, Instrumente pentru gestiunea proiectelor în industria serviciilor pentru afaceri, Managementul echipelor în industria de servicii pentru afaceri, Vânzări și marketing în industria de servicii pentru afaceri și Sisteme ERP.

Recomandaţi articolul pe

CATEGORII DE NOUTĂTI

Pentru mai multe ştiri, selectaţi una din categoriile de mai jos.