Reliable legal services for impactful results
Image is not available

We provide a comprehensive range of high-quality services in order to help you reduce costs, manage risks and succeed in your professional activity.

Article by Iulian Patrascanu

Tax exemption for IT employees
Image is not available

The Official Gazette of Romania, Part I, no.52 dated 18 January 2018 published the Order No.1168/492/3024/3337 (”Order 1168”)...

previous arrow
next arrow
Slider

aaa

Our story

Home > Our story

Conferinta internationala "HR Development & Transformation", 7-8 octombrie 2015

02 July 2018 / Written by Fine Law Team / Print article

Iulian Patrascanu, Partener Coordonator Fine Law, a fost unul dintre principalii lectori si membri in panel la conferinta internationala Profiles, "HR Development & Transformation", ce a avut loc la Hotel Kronwell din Brasov, in zilele de 7 si 8 octombrie 2015. Conferinta este singurul eveniment international de resurse umane care s-a desfasurat timp de 12 ani consecutiv in Romania, reunind speakeri de renume care ofera puncte noi de vedere si exemple de bune practici in domeniul HR.

Tematicile abordate au vrut sa raspunda la probleme de actualitate, in speta de ce ar trebui sa se transforme HR-ul, cum ar trebui sa arate si mai ales cum va incepe de fapt transformarea, astfel incat schimbarea sa fie de succes si durabila.

Iulian Patrascanu a abordat in prezentarea sa, "Costul neconformitatii in HR: de la sfarsitul unei cariere la falimentul unei companii", o realitate de care trebuie sa se tina cont si anume ca managementul schimbarii in HR presupune o foarte buna gestionare a riscului in afaceri.

La conferinta au fost asteptati in jur de 250 de specialisti din domeniul resurselor umane, activand in cadrul companiilor locale si multinationale.

Pentru mai multe detalii, accesati urmatorul link:

http://conferinta2015.profilesinternational.ro/

Share this article on

NEWS CATEGORIES

For more headlines, choose one of the categories below.