Ascultăm şi alocăm timpul necesar pentru a înţelege

Acasă > Focus

Activitate

Cine Suntem Noi?

Fine Law – Patrăşcanu & Asociaţii este o societate de avocatură cu sediul în Bucureşti, alcătuită din avocaţi cu experienţă în tranzacţii comerciale diverse şi complexe, precum şi în sustinerea activităţilor curente ale clienţilor.

Societatea de avocatură este condusă de doi avocaţi parteneri şi o echipa semnificativa de avocaţi seniori. Fiecare dintre parteneri are o experienţă de peste 11 ani în cadrul birourilor internaţionale de avocatură. Ne-am concentrat activitatea pe ceea ce cunoaştem cel mai bine: oferirea de servicii juridice cu caracter concret, adaptate nevoilor clienţilor. Activitatea noastră este construită pe experienţă, încredere si onestitate. La Fine Law toate proiectele sunt îndeplinite de o echipă de profesionişti cu experienţă.

Fine Law este membră a International Law Firm Network, o asociere independentă de societăţi de avocatură cu afiliaţi în 58 de ţări, dezvoltând parteneriate solide şi eficiente cu societăţi de avocatură importante care îşi desfăşoară activitatea în marile centre de afaceri din lume (Londra, New York). Drept urmare, clienţii noştri beneficiază de experienţa profesională a peste 500 de avocaţi pregătiţi să acorde consultanţă juridică cu promptitudine.

Solicitările clienţilor noştri sunt analizate în mod individual de catre parteneri şi sunt alocate avocatilor seniori, întotdeauna pregătiti să răspundă întrebărilor dumneavoastră. Noi înţelegem nevoile dumneavoastră, oportunităţile, preocupările şi modul în care acestea se pot schimba. Vă oferim soluţii juridice flexibile şi inovatoare care să satisfacă nevoile activităţii dumneavoastră.

Suntem receptivi şi respectăm nevoiele clienţilor şi ale colegilor noştri

Fine Law

De Ce Fine Law?

  • Nu vă lăsăm să aşteptaţi.
  • Vă oferim întâlniri în aceeaşi zi în care le-aţi solicitat si vom începe să lucrăm la cazul dumneavoastră imediat.
  • Şaptezeci şi cinci la sută din proiectele noastre provin de la aceiaşi clienţi sau ca urmare a recomandărilor acestora.
  • Partenerii noştri au o experienţă de peste 11 ani în domeniul juridic şi s-au specializat în anumite ramuri ale dreptului de peste 7 ani.
  • Avocaţi Seniori, (nu avocati juniori sau asistenţi), se vor ocupa de cazul dumneavoastră urmând ca la toate întâlnirile importante să participe avocatul numit iniţial să se ocupe de cazul dumneavoastră fără nicio modificare pe durata proiectului.
  • Avocaţii asociaţi au o experienţă medie de 6 ani.
  • Vă ascultăm şi acordăm timpul necesar înţelegerii particilarităţilor activităţii dumneavoastră.
  • Când trimiteţi un e-mail către Fine Law, vă vom răspunde printr-un e-mail de confirmare.
  • Răspundem apelurilor telefonice în aceeşi zi şi oferim un serviciu de preluare automată a apelurilor disponibil 24 de ore.
  • La solicitare, putem avea întâlniri la sediul dumneavoastră.ntments at your office