Noutati

Acasă > Noutati > Evenimente

Bune practici în aplicarea legislației muncii

23 Martie 2015 / Scris de PATRASCANU IULIAN / Imprimaţi articolul

Vineri, 20 martie 2015, Fine Law a organizat pentru compania HP seminarul cu tema "Bune practici în aplicarea legislației muncii", dedicat specialiștilor din domeniul HR. Evenimentul a fost conceput într-o manieră interactivă, fiind moderat de Iulian Pătrășcanu și a adus în focus două dintre problemele cu care se confruntă companiile din România la ora actuală:

  1. importanța efectuării pregătirii profesionale dar și consecințele neefectuării acesteia, în procesul de concediere pe motiv de necorespundere profesională; și
  2. concedierea pentru necorespundere profesională și cea pentru abatere disciplinară- o confuzie între tipurile de concediere pe care instanțele o sancționează adesea prin deciziile lor. 

Dat fiind interesul crescut al participanților pentru bune practici în materie de legislația muncii, discuțiile au abordat și alte teme conexe, reușind în acest fel să aducă o viziune aplicată și cuprinzătoare asupra problemelor juridice cu care se confruntă personalul din departamentul Resurse Umane.

Recomandaţi articolul pe

CATEGORII DE NOUTĂTI

Pentru mai multe ştiri, selectaţi una din categoriile de mai jos.