Noutati

Acasă > Noutati > Evenimente

Workshop legislativ A.C.C.A: Iulian Pătrășcanu a participat ca speaker

24 Februarie 2015 / Scris de PATRASCANU IULIAN / Imprimaţi articolul

În data de 28 februarie 2015, Iulian Pătrășcanu a participat în calitate de speaker la evenimentul Noutăți legislative din domeniul financiar-contabil, audit și legislația muncii, organizat de ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) și Camera Auditorilor Financiari din România.

Iulian Pătrășcanu a abordat teme din legislația muncii care se bucură de un interes crescut și care au fost bine primite, inclusiv în cadrul workshop-urilor organizate de Fine Law. Subiectele au adus in focus modificările legislative din anul 2014 în materia dreptului muncii, impactul acestora asupra activității departamentelor de Resurse Umane și Juridic din organizații, armonizarea cu cadrul legislativ european și măsurile imediate recomandate pentru o bună gestionare a acestor schimbări.

Numeroasele intrebari adresate de audienta arata o nevoie in crestere in mediul de afaceri pentru solutii rapide si inovative, cerute de provocarile unei schimbari continue a cadrului legislativ in domeniul Dreptului Muncii.

Recomandaţi articolul pe

CATEGORII DE NOUTĂTI

Pentru mai multe ştiri, selectaţi una din categoriile de mai jos.