Noutati

Acasă > Noutati

Timisoara Business Mixer 2015

02 Iulie 2018 / Scris de Fine Law Team / Imprimaţi articolul

In data de 17 Noiembrie 2015, Iulian Patrascanu a participat ca speaker la o dezbatere integrata despre dezvoltarea si retentia angajatilor, in cadrul evenimentului “Timisoara Business Mixer 2015”, organizat de ABSL in locatia City Business Centre din Timisoara.

Prezentarea sa, “Adio, dar mai ramai cu mine!- Strategii de retentie a angajatilor pentru a evita plecarea talentelor de top”, a subliniat instrumentele legale care protejeaza companiile de amenintarile transferului de cunostinte ale angajatilor.

Este o realitate faptul ca afacerile din zilele noastre se bazeaza adesea pe functionarea unor proceduri speciale sau pot depinde de cunostinte atent dezvoltate, care trebuie pastrate secrete daca se vrea mentinerea unui avantaj competitiv. Un angajat cu acces la acest know-how poate fi vazut ca un atu pentru concurentii din piata, daca acesta se decide sa paraseasca organizatia.

Tema evenimentului Timisoara Businss Mixer, “Resursele umane, invatare & dezoltare” , a reunit lideri de top din industria de outsourcing, punandu-se accentul pe nevoia de a dezvolta talentul potrivit inca de la inceput.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest eveniment, puteti accesa link-ul de mai jos:

http://www.absl.ro/events/business-mixers/timisoara-business-mixer-2015/agenda

Recomandaţi articolul pe

CATEGORII DE NOUTĂTI

Pentru mai multe ştiri, selectaţi una din categoriile de mai jos.